Audio / Video

Pro audio/video rådgivning, salg og service.
Specialist i ProTools hardware, software og plugins

Rådgivning, salg, service og undervisning

Stor erfaring fra mediebranchen, både bag mixerpulten og salgsdisken, ligger til grund for Media Support's rådgivning. Løsningerne spænder vidt med salg, service og undervisning i en række audio/video/foto produkter og teknologier. Fra komplette 'klar-til-brug' Mac computere med installeret hardware og software, over traditionelt studioudstyr, som eq's, mikrofoner og kameraer til et enormt udvalg af software og plugins. Du får personlig betjening og ekspertviden om alle dele hos Media Support.

Blandt de typiske opgaver er..

  • Levering af komplette Mac systemer til audio/foto/video-redigering.
  • Installation og opdatering af systemsoftware, programmer og plugins.
  • Håndtering af brugerkonti og autorisationer hos iLok og producenter.
  • Undervisning i ProTools, Final Cut Pro, samt grafik/foto-redigering.
  • Løsning af problemer indenfor lyd- og billed-produktion.

Avid ProTools specialist

Avid ProTools er en hjørnesten i moderne lydproduktion og Media Support har anvendt, solgt, installeret, serviceret og undervist i ProTools HD og LE siden 1997. Det har givet massiv viden om utallige installerede systemer, en enorm mængde tilbehør og plugins, versioner og systemkrav, samt hvordan det hele hænger sammen i den virkelige verden. Media Support kan også hjælpe dig - med alt fra systemspecifikation og indkøb til installation og integration med dit eksisterende udstyr.

Waves Total Support

Media Support er officiel Waves forhandler - med samme priser og gode tilbud som hos Waves - og er dybt inde i alle plugins, bundles, licenser, opgraderinger og selvfølgelig betjeningen af dem. Du kan få hjælp til ALT Waves. Fra indkøb og autorisation til installation og undervisning på din Mac eller PC - og det kan ske hjemme hos dig eller via fjernsupport over nettet. Det er Waves Total Support og din sikkerhed for at alt bare virker.

Plugins i massevis

Ud over Waves har Media Support stor erfaring med plugins fra en lang række andre firmaer, som fx.: 8Dio, AIR, Antares, Avid, Eventide, FabFilter, Flux, FXPansion, Heavyocity, iZotope, Native-Instruments, Output, SoundToys, Spectrasonics, Universal Audio, XLNAudio - og listen kunne blive ved..

Hardware

Hos Media Support finder du en enorm indsigt i hardware til lydproduktion. Det gælder alt fra mikrofoner over signalprocessorer (preamp, eq, filter, compressor, rumklang, ekko etc.) til audio-interfaces, dsp-udvidelser og mobile recordere. Kenneth Kikkenborg er uddannet lydtekniker og rådgiver ud fra sin erfaring med utallige real-life lydproduktioner.

Apple Final Cut Pro

Final Cut Pro videoredigerings-software fra Apple er professionelt, billigt, og rimelig enkelt at gå til. Men med programmets mange funktioner ønsker mange at blive hjulpet på vej. Media Support tilbyder alt fra opsætning af komplette redigeringssystemer til undervisning i både mere effektive arbejdsgange, samt de dybere funktioner - og ikke mindst, hvordan man bedst håndterer sine biblioteker og mediefiler.

Du kan også få hjælp til andre redigerings-programmer, som Apple Motion og BlackMagicDesign DaVinci Resolve - samt assistance til at uploade dine produktioner til Youtube, Vimeo og SoundCloud.

Kamera, lys, optag

Det er i dag helt almindeligt at optage video med meget mindre udstyr end tidligere, så som iPhone, GoPro og kompakt- og DSLR-kameraer. Og kvaliteten kan faktisk være i orden. Men man kommer bestemt længst når man tænker over, hvad man vil opnå - og hvad der skal til for at give det ønskede resultat. Her står Media Support klar til at rådgive om alt fra kameraer, objektiver og lyssætning til stabiliserings-gimbals og greenscreen-baggrunde. Og lige så vigtigt - hvilke filformater, billedstørrelser og framerates der virker.

DroneFilm.dk

Videooptagelser fra luften med kamera-droner er et hastigt voksende marked. Desværre tror mange, at man bare kan smide en drone i luften og få brugbare optagelser ud af det - men det er et område der, som så meget andet, kræver erfaring og speciel viden. Media Support har arbejdet med (og endda bygget) droner i årevis og kan både levere kvalitets-optagelser, samt hjælpe dig igang med dit eget udstyr. Læs mere hos dronefilm.dk, som ejes af Media Support.

Fotografi

Media Support kan hyres som portræt/produkt/session-fotograf - eller som underviser indenfor teknik og opsætning af professionel fotoudstyr. Fokus er, som altid, at levere et professionelt resultat. Og alt efter opgaven medbringes flash-anlæg, baggrundsskærme eller greenscreen.

Billedredigering

Billedredigering kan have mange formål, fx. app design, web grafik, brochure indhold eller foto-optimering. Alt efter opgaven bruger man forskellige programmer, som hver har sine styrker.

Media Support tilbyder både at udføre redigeringsopgaver, samt installation og undervisning i et bredt udvalg af grafik-programmer, fx. Adobe Photoshop, Affinity Designer, Affinity Photo, Apple Aperture, Apple Fotos, Pixelmator, Sketch, og Apple Pages (som er et undervurderet, men billigt og glimrende layoutprogram).

Har du brug for hjælp, så kontakt Media Support.

Produkter

Media Support leverer kvalitetsprodukter fra blandt andre disse producenter.